Tilskud Jordvarme

0

Geotermisk energi er den ophobede varme fra jorden. Denne energi stammer fra den tektoniske aktivitet i jorden. Ud over denne varme kommer fra solens varme absorberes af jordens overflade. Denne teknologi har været brugt siden romertiden, men kun til opvarmning af vand eller varme. Men denne gang var det udviklet mere geotermisk at generere elektricitet som følge af behandlingen af tilskud jordvarme. Geotermisk energi tegner sig for 0,3% af verdens el-behov.

Kraftværker, der anvender geotermisk energi som en strømkilde kaldes en geotermisk kraftværk. Processen med geotermisk energi til elektricitet i princippet svarer til Steam Power Plant, som damp er lavet ved hjælp af en kedel, mens Geotermisk elproduktion fra geotermiske reservoirer. Hvis væsken flyder fra toppen af boringen i form af damp damp blev derefter direkte kanaliseret kewat turbine, så vindmøllen vil konvertere geotermisk energi til energi af bevægelse, som derefter vil gøre en generator.
Geotermisk energi fordele i forhold til andre vedvarende energikilder, er:
1. spares plads og påvirke den visuelle effekt er minimal,
2. stand til at producere uafbrudt i 24 timer, så det kræver ikke oplagring af energi,
3. meget høj grad af tilgængelighed er over 95%.

At være i stand til at udnytte geotermisk energi, er der så behov indgreb fra de relevante agenturer og de teknikere er kvalificeret til at give vejledning, information og fordele, samt en sikker installation proces. Bonaflex er det perfekte sted for erhvervslivet og professionelle geotermisk energi, som kan kontaktes på telefon 88820900. For en mere komplet og detaljeret om problemet tilskud jordvarme findes på hjemmesiden adresse på http://www.jordvarme.com

Leave A Reply